Talvejalutus

Posted on 05.01.2020 by M in EAKT, Igasugust, Üritused

Austraalia karjakoer meenutab Eesti kirjandusklassika tegelastest kõige enam- keda? Loomulikult Joosep Tootsi! Sama ulakas, uudishimulik ning seiklusjanuline. Seepärast on eriti vahva, et sel aastal kohtume traditsioonilisel ühisel jalutuskäigul Joosep Tootsi Jõgevamaal. Juba kolmandat korda kohtume just veebruarikuus ja seda erinevas Eestimaa paigas. Esimesel aastal tähistasime Eesti Vabariigi uhket juubelit Eestimaa kivide kuninga juures Harjumaal, möödunud aastal kolasime Soomaal ning külastasime Orioni tähetorni. 

Sel aastal matkame alustuseks Saare järve õpperajal, seejärel lõunatame Palamusel Tõnissoni söögitoas ning siis ootab meid tunniajaline programm Palamuse muuseumis. 

Päevaprogramm: 

12.00 kogunemine Saare järve õpperaja parklas
12.15-13.30 3,5 km pikkune matk Saare järve õpperajal Jõgevamaal
14.00 lõuna kohvikus Tõnissoni söögituba Palamusel
15.00-16.00 programm Palamuse muuseumis
16.30 pissitiir koertele enne kojusõitu Palamuse pargis

Kohtume Saare järve õpperaja alguses olevas parklas (Google Mapsi kasutades sisestada „Saare järve õpperada“). 

Loe lähemalt siit: https://loodusegakoos.ee/kuhuminna/puhkealad/tartu-jogeva-puhkeala/1203

Matkaks jalga mugavad jalanõud ning selga ilmastikule vastav riietus. Arvesta ka sellega, et rajal tuleb hoida koerad enamus aega rihmas, võimalusel lubame neil koos natukene joosta ja mängida ka. RMK õpetussõnadega talvisteks matkadeks tutvu siin: https://loodusegakoos.ee/kuidas-looduses-kaituda/talvine-kasutus

Pärast matka liigume Palamusele (12 km), kus sööme kohvikus Tõnissoni söögituba lõunat (praad, magustoit, maitsevesi) ning puhkame matkast väsinud jalgu. Kui koer jääb autosse, siis tuleb hoolitseda selle eest, et tal on seal vastavalt ilmale hea olla! Et aga pärast lõunasööki vaim ja keha virged püsiksid liigume sealsamas asuvasse Palamuse muuseumisse, kus meid ootab vahva programm kooliaja meenutuseks ning muuseumi külastus. 

Osalemiseks registreeri end kindlasti hiljemalt 16.02. aadressil austraaliakarjakoer@austraaliakarjakoer.ee, et saaksime Sinuga arvestada ning lõuna ja muuseumi  külastuse ette tellida. Ürituse maksumus ühele inimesele on 10 eurot (EAKT liige) või 16 eurot (mitteliige), mille palume kanda EAKT Swedbank kontole EE922200221056801304 märksõnaga „Ühismatk + osalejate nimed“ hiljemalt 16.02. Osavõtutasu sisaldab matka ajal kuuma teed ja väikest ampsu, lõunasööki ning muuseumi programmi ja külastust. 

Kui Sul ei ole transporti, kuid soovid meiega ühineda, siis anna sellest märku ja püüame leida lahenduse. 

Võta oma armas neljajalgne sõber kaasa ning tule veeda üks vahva päev koos teiste koerasõpradega!  

Tagged as

Comments are closed.

  • MTÜ Eesti Austraalia Karjakoerte Tõuühing

    tel: +372 55639249
    e-post: info@austraaliakarjakoer.ee
    Aadress: Ravila tn 3b Tallinn 11621
    reg. nr. 80352701
    Swedbank EE922200221056801304

  • Erinäituse sponsorid

  • EKL liige

    vera

  • Leia meid ka siit!

    vera